Sælg bolig


At sælge sin bolig er blandt de største beslutninger vi tager her i livet. Derfor skal opgaven lægges i hænderne på en ejendomsmægler man har fuld tillid og tiltro til kan løse opgaven, så ens forventninger indfries til fulde. 

Forløbet hos Vestjysk Ejendomskontor indledes altid med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, som er udgangspunktet for en videre dialog. Her får du vores ærlige mening omkring boligens her-og-nu værdi på markedet – og en anbefalet salgspris, som vi mener boligen kan udbydes til.

Markedsføring

Når vi har udarbejdet præsentationen af boligen, kan salget skydes i gang – og boligsøgende købere kan præsenteres for hvad der bydes på.

Det markedsføres på vores hjemmeside og naturligvis også på portalerne Boligsiden.dk og Boliga.dk. Det er i dag de foretrukne portaler for købere, at søge boliger til salg, blandt de ca. 80.000 boliger der i øjeblikket er til salg rundt om i landet.

Foruden de specialiserede tekstforfattere og boligfotografer, der udarbejder vores præsentationsmateriale, benytter vi os i marketingsammenhæng af det intelligente online markedsføringsprogram, der målretter annoncebannere til potentielle købere af din bolig. Vi sikrer os altså ikke blot, at din bolig tager sig bedst muligt ud, men også at den bliver vist til flest mulig, der leder efter netop din type bolig.

Nu er opmærksomheden skabt, og vi er parat til at håndtere henvendelser fra mulige købere. Når de indløber starter det egentlige salgsarbejde i bestræbelserne på at sælge boligen. 

Vi er med hele vejen

Vi er selv med hele vejen gennem processen, både før – under – og efter salget. Det giver dig som sælger en tæt kontakt til os hele vejen – og en sikkerhed for at arbejdet gøres helt færdigt.

Det er hvad vi kalder personlig bolighandel!   

Interesseret i at kende din boligs salgsværdi?

Så book en uforpligtende salgsvurdering på telefon 97 85 06 66 eller

 mail: struer@vestjyskejendomskontor.dk                                                                                                            

 

Få en gratis salgsvurdering

Ønsker du at kende værdien af din ejendom, så udfyld formularen, hvorefter vi vil kontakte dig.
Det er ganske gratis...

marts 2019

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031