Sneppevej 11, 7600 Struer

Rummelig villa med fjordudsigt og cykelafstand til skole

Nu udbyder vi denne rummelige villa med fjordudsigt på en rolig adresse i Bremdal. Inden døre får I blandt andet tre værelser af god størrelse samt et opholdsmiljø med åbent køkken. Der er yderligere 47 kvadratmeter at hente i husets kælder, som har egen indgang, bryggers og tre disponible rum, hvoraf de to i dag anvendes til gode, store og brugbare værelser.

Ejendommen er løbende renoveret. Senest er der i 2017 både lagt nyt tag samt etableret terrasse, ligesom der i 2014 blev lagt nye gulve i det meste af huset.

På adressen bydes I velkommen i den rummelige entré. I stueplan kan I udover de tre store værelser, glæde jer til et dejligt, åbent opholdsmiljø, hvor køkken og stue går i ét og skaber de optimale betingelser for familiens trivsel. Ikea køkkenet fra 2011 præsenterer sig flot med moderne elementer i højglans samt en praktisk kogeø, mens stuens sydvendte glasparti sørger for et skønt lysindfald i hele rummet. Her finder I desuden en bred glasdør ud til terrassen. Etagen fuldendes af et rummeligt badeværelse med bruser og badekar samt et depotrum (tidligere gæstetoilet hvor alle installationer er bibeholdt, og derfor nemt kan reetableres til gæstetoilet).

Der er selvfølgelig gulvvarme i både stue, køkken og i de to badeværelser.

Udenfor kan I se frem til en dejligt stor have samt en sydvendt, solrig og afskærmet terrasse. Hertil kommer et praktisk udhus og en carport.

Fra adressen har I kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder. Inden for en enkelt kilometer finder I både daginstitution, skole, vuggestue og busforbindelser, og så er der cykelafstand til både idrætshal og fodboldbaner.

Lyder dette som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag, og vi vil glæde os til at vise boligen frem.