Holstebrovej 6, 7600 Struer

Moderniseret byhus med stor erhvervsbygning på central adresse i Struer

NY PRIS!! Hvis I drømmer om at etablere erhverv på hjemmeadressen, vil det perfekte valg være dette flotte byhus med tilhørende isoleret og istandsat butikslokale samt lager og værksted. Ejendommen er beliggende nær Struer bymidte, og boligarealet udgør 153 m2, mens erhvervsdelen samlet byder på 350 m2 med et væld af forskellige anvendelsesmuligheder.

Huset ligger godt placeret på Holstebrovej, hvilket giver maksimal eksponering til butikken, idet mange dagligt passerer ejendommen. Samtidig er der kun fem minutters gang fra gågaden.

Den centrale beliggenhed gør også hverdagslivet let for jer. Der er indkøbsmuligheder lige på den anden side af gaden, samt både busstoppested, børnepasning, fritidsfaciliteter og skole indenfor ca. en kilometer fra adressen. Tilmed får I kort afstand til Kilen, fjorden, havnen samt byens hyggelige café- og butiksliv.

Såvel boligen som butiksdelen er istandsat, og det store erhvervsareal giver mange muligheder. I kan vælge at bebo ejendommen og selv gøre brug af butik og lager til fx kreative formål eller værksted. Eller I kan selv gøre brug af lager/butikslokale og vælge at udleje den private beboelse.

Boligens indre er lyst og indbydende, mens førstesalens synlige loftsbjælker og loft til kip sætter et rustikt og charmerende præg.
Stueplan består af en rummelig stue, et fint køkken-alrum og badeværelse, og på førstesalen venter der endnu et badeværelse og en stor stue, der kan opdeles i flere sektioner til for eksempel værelser.

Det regulære butikslokale er ligeledes lyst og opdelt i flere rum, ligesom det har to indgange og et gæstetoilet. Endelig har lagerenheden oliefyr og brændeovn, og i forbindelse med værkstedet er der også to garager med grav. Mellem boligen og butikken er der desuden plads til privat- og kundeparkering. Endvidere have og 35 M2 udhus.

Bestil en fremvisning af Holstebrovej 6 allerede i dag, og oplev selv ejendommens talrige muligheder.
.