Strandlyst 86, Handbjerg, 7830 Vinderup

Sommerhus med attraktiv beliggenhed i Handbjerg nær Limfjorden

Dette hyggelige fritidshus venter på at skabe nye ferieminder for den næste ejer. Huset er placeret for enden af Strandlyst, og der er således kort vej til kysten, som strækker sig langs Limfjorden. Den nærmeste strand er yderst børnevenlig med lavt og roligt vand, og blot ca. én kilometer væk ligger en fin sandstrand ved Handbjerg Marina. Marinaen byder udover stranden på lystbådehavn, restaurant og ishus. Øvrige indkøb foregår i Vinderup eller Struer - eventuelt via cykelstien, der ligger tæt på sommerhuset.


Huset fremstår særdeles velholdt og er løbende vedligeholdt, senest med nye vinduer i alle værelser i 2016 samt ny skorsten og stophane til vand i 2017. Desuden kan du glæde dig over installeringen af Solavent, som sørger for god og gratis ventilation af huset.


Allerede ved ankomsten bliver du mødt af hyggelig sommerhusstemning, og indenfor er husets åbne opholdsmiljø i centrum med stue, køkken og spiseplads ud i et. Her vil familien altid føle sig samlet, selv om du kokkererer i køkkenet samtidigt med, at børnene spiller spil i stuen. Stuen har brændeovn, som er med til at understrege den særlige sommerhusstemning.


Boligen er indrettet med minimal spildplads og byder endvidere på entré, tre værelser samt et badeværelse med separat bruseniche. Fra både køkken og stue er der udgang til den sydvestvendte terrasse, mens en overdækket terrasse ligger ved siden af carporten med et læskabende glasparti mod vest.


Selve haven ligger i læ og byder på smukke rammer for en afslappende ferie. Rundt om grunden går en sti, der passes af grundejerforeningen - og dermed ingen naboer tæt på.


Huset er desuden egnet til udlejning, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.