Tyttebærvej 10, Toftum Bjerge, 7600 Struer

Skønt fritidshus super velegnet til helårsbolig

Der er ingen grund til at gå ned på hverken komfort eller på plads, blot fordi man vil i sommerhus. Netop af denne grund findes der sommerhuse, som denne perle i Toftum Bjerge ved Limfjorden. Det 128 kvadratmeter store velholdte fritidshus fra 2004 er ekstra isoleret , og med centralvarme samt gulvvarme i hele huset er det særdeles velegnet til helårsbolig. Huset byder på fire store soverum og to badeværelser samt ikke mindst en kæmpe træterrasse langs hele husets sydside.

Toftum Bjerge er et fredet naturområde. De mere end 50 meter høje skrænter ned mod badestranden har givet området dets navn. Her er både flot udsigt og fine muligheder for at gå på oplevelse i det spændende terræn. Foruden badestranden byder nærområdet også på en campingplads, golfbane, togforbindelse ved Humlum Station samt et godt, velassorteret supermarked.

Huset, som har kort afstand til stranden, ligger for enden af en lukket vej og har en god lukket have samt et stort friareal på den modsatte side af vejen. Husets rummelighed viser sig ikke alene i antallet af kvadratmeter. Hele huset har loft til kip, hvilket skaber luft og en dejlig atmosfære. Opholdsrummet har en stor karnap ud mod haven med vinduer til tre sider, der lader lyset strømme ud i alle hjørner.

Her er plads til hele familien samt eventuelle gæster, ligesom boligen sagtens kan fungere med to familier, da værelserne ligger adskilte i to separate afdelinger med hver sit badeværelse. Alle værelser er af god størrelse med plads til dobbeltseng.
Stue og køkken er i et åbent rumforløb midt i huset. Tvis-køkkenet er U-formet, klassisk i stilen og funktionelt at arbejde i. Begge badeværelser har bruser. Derudover er det ene badeværelse ekstra rummeligt og byder på spa og sauna, det andet badeværelse har plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerdagene nydes dog allerbedst på den store nye træterrasse mod syd. Fra terrassen går der en flisebelægning, som fortsætter til den anden side af huset. Endvidere indbygget udhus.
Alt i alt en skøn ferieresidens med plads, komfort og en super beliggenhed i Toftum Bjerge. Også mulighed for god lejeindtægt.