Polarisvej 5, Serup, 7790 Thyholm

Charmerende villa i naturskønne omgivelser tæt på vandet

Nær Uglev, Søndbjerg og Serup finder I denne ejendom, der er restaureret med boligens historie for øje,og derfor fremstår kunstnerisk og velholdt. Huset, der i daglig tale kaldes Laurines Hus, har ikke været til salg i mange år, og I har derfor muligheden for at erhverve jer en helt unik bolig med sjæl og charme.

Smukkere omgivelser end disse, med udsigt til marker, er svære at finde. Fra adressen er der kun omkring 900 meter til Uglev Station, og på en kort køretur når I til indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Derudover er der også blot en hurtig cykeltur til Søndbjerg og Serup Strand.

Her får I en bolig, der i mange år har været anvendt som kunstnerbolig, og indenfor byder den på 120 m2 beboelse med en tilhørende lade. I laden finder I fem disponible rum, som giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. Fra ladebygningen er der direkte adgang til husets bryggers via et praktisk viktualierum. Fra bryggerset er der indgang til husets badeværelse med bruseafsnit samt et gæstetoilet.


Alle døre i huset er smukke, originale fyldningsdøre, og i det charmerende originale køkken er det ligeledes det autentiske, der er vægtet højt med grønne elementer og god bordplads til at tilberede middagen. Måltidet kan nydes i en af de to tilstødende stuer, der med fordel kan indrettes som dagligstue og spisestue. Den ene stue har brændeovn, der i de kolde måneder giver en skøn varme i rummet. Derudover får I tre værelser og en udestue med smuk beplantning.


Til at fuldende boligen har de nuværende ejere udnyttet en del af loftet til atelier.

Udenfor møder I den store grund på 3350 m2 med grønne græsarealer og høje træer, hvilket giver et indtryk af at bo midt i skoven. Herude er der plads til afslapning i havemøblerne, mens I beundrer den smukke udsigt over det åbne landskab.

Kontakt os for en fremvisning nu.