Park Alle 155, 7600 Struer

Villa med god planløsning og central placering i Struer

Er I på udkig efter en velindrettet bolig med plads til hele familien? Så skal I vende blikket mod denne etplansvilla på Park Allé 155 i Struer, som egner sig perfekt til børnefamilien eller parret, der søger et solidt hus i trygge rammer.

Her får I en central beliggenhed i et roligt villakvarter med gode stisystemer og gåafstand til hverdagens fornødenheder. Indenfor en radius af 700 meter møder I både Parkskolen, daginstitution, indkøb og busforbindelser, mens fysiske udfoldelser kan finde sted i Struer Energi Park og i svømmehallen. Ligeledes fører toget jer fra Struer Station til Holstebro på under et kvarter.

Ejendommen præsenterer sig godt med en rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og en velholdt have. Hertil hører et skur og et stort udhus, der kan omdannes til en garage, hvis I har behov for det.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra I har videre adgang til et dejligt badeværelse med lyst interiør og bruseniche samt tre værelser af god størrelse. Endvidere er der et smart og moderne vinkelkøkken samt bryggers med separat indgang.

Boligens hjerte er den store opholdsstue med plads til at indrette et spiseafsnit og et sofaarrangement. Stuen fremstår med et pænt trægulv og brede vinduespartier, der trækker masser af naturligt lys ind i boligens kerne. Der er tilmed mulighed for at slå køkkenet og stuen sammen, så I får en moderne, åben planløsning.

Fra opholdsstuen har I direkte udgang til en flisebelagt terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til den lukkede og flot anlagte have med en legevenlig græsplæne. Boligen fuldendes af et Genvex-anlæg, som både sikrer et bedre indeklima, en sund ventilation og en lavere varmeregning.

Lyder det som noget for jer? Så ring for en fremvisning!