Fjordglimt 10, 7600 Struer

Charmerende villa med central beliggenhed i Struer

Med adresse på Fjordglimt 10 i Struer tilbyder vi denne charmerende villa med en kælder på 63 m2. Boligen er perfekt til jer, der ønsker god plads til familielivet kombineret med en central beliggenhed. I kommer nemlig til at bo med gåafstand til centrum, skole, gymnasium, indkøbsmuligheder og togstation. Derudover er der mindre end 500 meter til vandet.

Huset er opført i 1954 og præsenterer sig velholdt med en rødstensfacade og matchende tegltag. I fliseindkørslen kan bilen parkeres, hvorefter I fortsætter langs den nydelige forhave til hoveddøren.Stueplan udgøres af et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et dejligt opholdsmiljø. Det pæne og stilrene HTH-køkken fra 2013 fremstår med hvide fronter og en mørk bordplade i kontrast hertil, og køkkenet er i åben forbindelse til to hyggelige stuer en suite med terrassedøre ud til haven. I disse tre rum blev der lagt slidstærkt gulv i 2013.

Trappen i entréen fører op til førstesalen. Heroppe gemmer der sig tre værelser med gode indretningsmuligheder, og to af værelserne har indbyggede skabe i skunken, således at pladsen udnyttes optimait. Endvidere får I gode bonuskvadratmeter i kælderen. Her kan de fire disponible rum anvendes til eksempelvis viktualierum, vaskerum, værksted og hobbyrum, alt efter behov.

Udendørs kan I se frem til mange solrige timer på den lukkede haves store træterrassemiljø. Et dejligt terrasseområde som løber langs husets to sider og fortsætter ned i haven, hvor man også finder et overdækket terrasseområde.. Tilknyttet er ydermere to praktiske skure, hvor det ene indeholder et værksted og det andet er til opbevaring.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.