Strandvejen 43, 7600 Struer

"Glashuset" - en helt unik, arkitekttegnet villa med panoramaudsigt

Nu udbyder vi denne absolut enestående ejendom, også kendt som Glashuset, i Struer. Den arkitekttegnede villa er opført i eksklusive kvalitetsmaterialer, og der er en ganske fortryllende fjordudsigt fra alle tre etager.

I 2002 blev boligen tildelt Bygningsprisen, hvilket siger noget om standarden, som hjemmet tilbyder. Der er gulvvarme i hele huset, fra stueplan til anden sal, og dertil kommer en åben og lys indretning, centralstøvsuger, mahogni-vinduer og gennemgående Vola-armatur. Som endnu en bonus er der tilknyttet en dobbelt garage, der har automatport og to opvarmede, disponible rum i forlængelse.

I stueplan møder I to værelser, badeværelse og et praktisk bryggers med vaskesøjle. 1. salen består af et stort lækkert opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. De store vinduespartier fra loft til gulv udgør hele husets langside og giver derfor en enestående panoramaudsigt over fjorden. Der er fra stuen udgang til husets ene altan, hvorfra udsigten kun bliver bedre. Køkkenet er udført i et stilrent interiør med gasblus og en ovn i arbejdsvenlig højde, og selvfølgelig kan den gode udsigt også nydes mens der arbejdes i køkkenet. I forlængelse af køkkenet ligger et grovkøkken med vask og yderligere opbevaringsplads.

Anden sal byder på endnu et badeværelse med brus og spa, et badeværelse der i sandhed fastslår det kvalitetsbevidste udtryk, som er gennemgående for hele huset. På anden sal finder I også et værelse samt endnu en stue med loft til kip. Begge rum har flot udsigt over havnearealet samt udgang til husets anden altan, hvorfra I kan betragte det fulde panoramavue over vandet.

Som prikken over i’et strækker den kuperede grund bag huset sig højt op, således at I også kan nyde det smukke udsyn fra den anlagte terrasse heroppe. Hjemmet har en central beliggenhed i Struer, hvorfor der ikke er mere end 300 meter til gågaden. Desuden er der blot et øjebliks gang til lystbådehavnen og en skøn gåtur.

Denne enestående villa skal opleves!