Krumborgvej 4, Hvidbjerg, 7790 Thyholm

Mindre villa med nem have - 200 meter fra Hvidbjerg St.

Her er huset til førstegangskøberen, singlen eller seniorparret, som ønsker en lille, lukket have, en beliggenhed midt i byen og en billig husleje. Vi befinder os helt præcist i Hvidbjerg på Thyholm - 200 meter fra banegården og indkøb og en kort cykeltur fra vandet uanset hvilken retning, du bevæger dig.

Hvidbjerg er den største by på halvøen Thyholm, og byder bl.a. på en købmand med et stort udvalg af dagligvarer. Midtbyen er forskønnet med springvand, vandkunst, blomsterdekorationer og skulpturer - og "Midtpunktet" er centrum for sport og fitness samt koncerter og meget andet. For udefolket er nærområdet kendt for sine gode kano-, kajak-, og fiskemuligheder, og der er ikke langt til Struer: Med toget fra Hvidbjerg Station tager turen kun lidt over 20 minutter.

Indretningsmæssigt kan du se frem til et køkken med adgang til viktualierum, en stor solbeskinnet stue, bryggers, badeværelse med brus og vaskefaciliteter samt et disponibelt rum - alt sammen ligger i stueplan.

Førstesal omfatter en garderobegang, et rummeligt soveværelse med eget toilet samt et godt multirum til hobbyaktiviteter eller kontorarbejde.

Rundt om haven er der opsat et nyere hegn, som lukker udearealet helt af.

En billig husleje og en central beliggenhed - tiltaler det også dig? Så ring og hør nærmere, eller kig forbi kontoret i Struer.