Vesterkærvej 8, Humlum, 7600 Struer

Velholdt landejendom i naturskønne omgivelser, oplagt til dyrehold

Denne charmerende landejendom ligger i naturskønne omgivelser én kilometer syd for den lille, aktive by Humlum. Den fremstår yderst velholdt med nymalet facade, nyt køkken fra 2008 samt badeværelset moderniseret i 2011. Ejendommen omgives af en grund på 1,7 ha jord, som er oplagt til dyrehold.

Stuehuset præsenterer sig med hvidmalet facade, rødt saddeltag og matchende røde bondehusvinduer. Der blev installeret jordvarme i 2011 samt solcelleanlæg i 2012, hvilket betyder, at boligen er meget billig i drift.

Boligen tæller 185 m2 i halvandet plan, og den byder blandt andet på fire værelser, to stuer og et nydeligt spisekøkken. Indervæggene er muret, og det rustikke præg giver en hyggelig atmosfære kombineret med plankegulvet og de blotlagte loftsbjælker. HTH-køkkenet og badeværelset er holdt i en charmerende stil, der passer til resten af huset.

Grunden på 1,7 hektar er fordelt imellem to marker og et klassisk havemiljø med frugttræer, drivhus og en græsplæne ved stuehuset. Her er også carport, garage og et muret udhus med viktualierum og værksted. Der er masser af natur på grunden, og det er ikke overraskende, at den ofte besøges af rådyr, fasaner og et utal af forskellige fugle.

Der er mindre end to kilometer til Humlum Skole, og med cykelsti hele vejen kan børnene trygt cykle til skole. I Humlum er der mulighed for indkøb, og ligeledes ligger Struer, en god handelsby, blot seks kilometer væk. Toftum Bjerge kan også nås på cykel, og her er der en god og børnevenlig badestrand samt en golfbane.

Skal I med en tur på landet? Så ring til Vestjysk Ejendomskontor og bestil en fremvisning!