Oddesundvej 334, Sønder Ydby, 7760 Hurup Thy

Spændende landejendom med mange muligheder

I Sønder Ydby har du nu mulighed for at overtage nøglerne til denne landejendom. Her får du god plads inde såvel som ude, du får hurtigt adgang til noget af den bedste, jyske natur, og via hovedvejen kommer du nemt i retning af både Struer mod syd og Hurup samt resten af Thy mod nord.

Ejendommen er løbende udvidet og renoveret. Du får 94 m2 registreret bolig, et rummeligt udhus på yderligere 120 m2, som foruden teknikrum består af fire let anvendelige disponible rum, som i dag anvendes til værelser. Det hele ligger på en grund på knap én tønde land - dejligt afskærmet mod vestenvinden.

Boligen er indrettet med to stuer, værelse, kontor, et dejligt rummeligt køkken med god spiseplads, gæstetoilet samt et nyt stort flot badeværelse fra 2012 med brusekabine og gulvvarme. Lyse lofter og hvide vægge får boligen til at virke rummelig. Herudover kommer udhuset med de fire tidligere omtalte disponible rum, der i dag anvendes til værelser. Rummene er af en størrelse, der giver mange muligheder.

Endvidere er der en stor og højloftet garage samt nyt oliefyr fra 2012.

I det hele taget en ejendom med god albuerum og masser af muligheder.

I Ydby er der friskole og indkøbsmuligheder i den lokale Let-Køb, og hele området i Sydthy byder på talrige naturoplevelser: Skibsted Fjord ligger en rask spadseretur herfra. Der er ikke meget længere til resten af Limfjorden eller Nissum Bredning, og endelig er der kun en kort køretur til Nationalpark Thy.

Bestil en fremvisning, og lad os sammen kigge på ejendommens potentiale.