Siriusvej 9, Uglev, 7790 Thyholm

Velindrettet etplansvilla i hyggelige Uglev

Hvis I leder efter en solid etplansvilla i trygge omgivelser, er her et godt bud på jeres nye hjem. Udover en god indretning får I også en dejlig og let holdt have med sydvendt terrasse, samt en beliggenhed på en stille vej i gåafstand til Uglev Station.

I Uglev kommer I til at bo i fredelige omgivelser i en hyggelig landsby præget af godt naboskab. Fra Uglev Station er der hyppige afgange til Struer og Hurup. Indkøb kan klares i Hvidbjerg, hvor I også finder Thyholm Skole, og her tager det under ti minutter at nå frem i bil.

Villaen byder på 125 velindrettede kvadratmeter med plads til hele familien. I den ene ende er der et separat forældresoveværelse af god størrelse med direkte adgang til badeværelse med brus og kar. Husets to øvrige værelser ligger i den modsatte ende af huset. Køkkenet har masser af skabsplads og godt med bordplads til fælles madlavning, og ligger i åben forbindelse til spisestuen, hvorfra der er udgang til terrassen. Opholdsstuen har et fint lysindfald takket være de store, sydvendte vinduespartier. Herudover bryggers, der også fungerer som bagindgang.

Udenfor får I fornøjelsen af en sydvendt terrasse, hvor der er mange solskinstimer i vente. Her kan I nyde synet af den let holdte have, og som et ekstra plus er der læhegn omkring terrassen.

Alt i alt en velholdt villa med en god og familievenlig indretning, hvor omgivelserne og naboskabet er med til at skabe meget trygge rammer i den hyggelige landsby.

Lyder det som noget for jer? Kontakt Vestjysk Ejendomskontor i dag for mere information og en fremvisning.