Havrelandsvej 19, Søndbjerg, 7790 Thyholm

Hyggeligt, stråtækt hus med mange muligheder - nær strand

Denne idylliske, stråtækte ejendom ligger omgivet af marker så langt øjet rækker - kun 2,5 kilometer fra Limfjorden ved Søndbjerg. Ud over en charmerende og meget velholdt bolig får I et godt og brugbart anneks og en dejlig, solrig have. Stedet kan både anvendes som helårs- og fritidsbolig, og der er samtidig god mulighed for ferieudlejning.

Ejendommen ligger på en 1.144 kvadratmeter stor, velanlagt grund. Sprossevinduer og stråtag er skiftet i 2000, og boligen er både hulmursisoleret og efterisoleret på loftet. Køkken, badeværelse og bryggers er moderniserede, og i 2015 fik boligen en ny Bosh-varmepumpe og en brændeovn fra Asgård.

Indretningsmæssigt kan I se frem til store, lyse rum med synlige loftsbjælker. Boligens hyggelige JKE-køkken ligger i åben forbindelse med en stor vinkelstue med fantastisk lysindfald fra syd og vest. Stuen har udgang til en stor fliseterrasse, hvorfra der er udsigt over haven og den omkringliggende natur. I badeværelset er der gulvvarme, og så er der tillige to gode værelser.

Til ejendommen hører et 44 m2 stort anneks, som er godkendt til beboelse. Her finder I to gode rum, som fx. giver mulighed for at drive et 'Bed & Breakfast' eller leje stedet ud på anden vis. Da der ikke er bopælspligt på ejendommen, kan I gøre, lige som I har lyst til.

Haven er velpasset, og herude finder I både flot beplantning, en stor havedam samt en sydvendt terrasse. Der er også et lille redskabsskur, og på den velanlagte gårdsplads kan der holde mange biler.

Ejendommen ligger lidt uden for det hyggelige lokalsamfund Søndbjerg. Cykler I ad Søndbjerg Strandvej kommer I direkte ud til vandet og stranden, og kører I den anden vej mod Hvidbjerg finder I både indkøb, skole og fitness.

Idylliske omgivelser, masser af muligheder for hel- eller deltidsbrug - denne charmende og meget velholdte ejendom har det hele!