Nattergalevej 2A, Draget, 7760 Hurup Thy

Flot kvalitets sommerhus tæt på vandet

Som ejer af dette arkitekttegnet fritidshus får du en perfekt ramme om ferielivet. Først og fremmest er det et solidt og meget velholdt fritidshus fra 2006 med tre værelser, hems og et stort opholdsrum. Dernæst kommer de dejlige udeomgivelser med en god randbeplantning, og som prikken over i'et er der nem adgang til fjorden og de storslåede naturomgivelser på Draget.

En attraktiv kombination som denne giver dig et glimrende udgangspunkt for udlejning - med mindre du selv vælger at bruge alle ferier og forlængede weekender her.

Sommerhuset ligger på en 1.415 m2 stor grund med tilhørende udhus, der matcher med mørk træfacade og sadeltag. Både ude og inde er der gjort brug af kvalitetsmaterialer, og siden opførelsen er huset flot vedligeholdt, så det står helt klart til brug.

Inden døre giver de murede vægge samt loft til kip en meget lyst og indbydende miljø. Klinkegulvet changerer i varme farver, og som en behagelig detalje er der gulvvarme i hele huset. Solfangere på taget omdanner solens stråler til brugbar energi, og brændeovnen spreder både varme og hygge.

Foruden tre værelser, en hems og et badeværelse rummer huset et stort opholdsrum med kombineret stue og køkken. Loft til kip og store vinduespartier bidrager til den indbydende atmosfære, og havedøren gør det nemt at tage terrassen i brug. Terrassen er delvist overdækket og helt ugeneret takket være randbeplantningen: Fyr og pil vokser på et lille dige, så grunden skærmes af mod vejen.

Ejendommen har adresse i et stort og roligt sommerhusområde ved Nissum Bredning. Der er blot 350 meter til vandet, og har du lyst til havvand og vandreture i klitlandskabet, er det nemt at køre til Aggers brede sandstrand og Nationalpark Thy. Nærmeste købmand ligger i Ydby, og i Hurup Thy venter der flere indkøbsmuligheder, gågade og kurbad.

Kort sagt et velindrettet og velholdt sommerhus i skønne naturomgivelser tæt på vandet.