Sønderskovvej 19, Venø, 7600 Struer

Lækker nyere kvalitetsvilla på naturskønne Venø med fantastisk beliggenhed kun 50 m fra vandet

Flot udsigt til vand fra to sider, kvalitet over hele linjen og en sublim beliggenhed i skønne naturomgivelser er kun lidt af det, I kan se frem til på Sønderskovvej 19 på Venøs sydspids. Her kan I erhverve jer dette gedigne nybyggeri fra 2006, som ligger på en 5.764 m2 stor grund kun 50 meter fra vandet.

I behøver blot at krydse vejen for at stå på stranden ud til Venø Sund, og mod syd og øst grænser grunden direkte op til en fredfyldt eng. Venø er en hyggelig ø med et stærkt fællesskab og rigt foreningsliv, og takket være Venø-færgen, der går tre gange i timen, er der let adgang til alle hverdagens bekvemmeligheder i Bremdal. Her er både skole, daginstitutioner, fritidsfaciliteter samt indkøb, og køreturen til færgen tager blot to minutter.

Ejendommen er opført med hvidmalet murstensfacade, mørkt saddeltag og store vinduespartier, der smukt iscenesætter den fantastiske beliggenhed med udsigt over vand, engarealer og fastland. Samtlige materialer er af høj kvalitet - for eksempel kan nævnes det stilfulde uno form-køkken. Derudover er vedligeholdelsen lav med blandt andet træ-alu-vinduer, ligesom huset er holdt i lyse toner, som sikrer en behagelig rumoplevelse.

Stueplan består af et åben køkken-alrum med pejseindsats og terrasseudgang til et solrigt terrassemiljø hele vejen omkring huset. Endelig indeholder stueplan et stort soveværelse, badeværelse og et bryggers med separat indgang samt en hall. I hele underetagen er der selvfølgelig gulvvarme, dog med undtagelse af køkkenarealet.

Førstesalen tæller yderligere tre værelser og en repos, der forbinder værelserne med en rummelig stue med loft til kip, hvorfra fjordudsigten er helt suveræn.

Den skønne træterrasse er stedet, hvor I opholder jer det meste af sommeren, og mod sydøst er der fin udsigt over vidstrakte engarealer. Både sol og udsigt kan også nydes i den luksuriøse udejacuzzi, som højner herlighedsværdien. Til huset hører et stort udhus med oliefyr, der står for en stor del af opvarmningen.

Velkommen til Sønderskovvej 19 på dejlige Venø!