Kjelding Høj 47, 7600 Struer

Super lavenergihus i flotte omgivelser - Energimærke A

Er du til lavt energi forbrug og bæredygtighed, så se nærmere på dette super lavenergihus med Energimærke A. Huset er et Trelleborg hus med lavenergi vinduer, som opvarmes ved varmepumpe og 95% varmegenindvinding, og har dermed et meget lavt energiforbrug.

Kombinationen af et helt tæt hus bygget i rene naturprodukter og den intelligente udskiftning af luft og varmegenindvinding giver et fantastisk godt indeklima, og gør huset utrolig allergivenligt. Huset har endvidere installeret centralstøvsuger, der bidrager til det gode indeklima.

Denne kvalitetsbyggede villa er i halvandet plan med en god planløsning uden spildplads. I stueplan ligger det lækre køkken/alrum i åben forbindelse med en skøn stue. Her får du et stort og lyst rum med massivt hvidlakeret bambusgulv og direkte udgang til terrassen. Stueplan byder også på et værelse, som du kan vælge at inddrage til opholdsmiljøet, da der blot skal fjernes en let væg. Endvidere bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Huset har to badeværelser - ét på hver etage - og begge med gulvvarme og bruseniche. På førstesalen er der endvidere et stort multirum med et skønt lysindfald samt tre værelser, hvoraf det ene har adgang til et stort garderoberum med indbygget depotrum. Alle værelser er af god størrelse.

Huset ligger i naturskønne omgivelser med nærtliggende marker og fjordkig til Venø Bugt, som kun ligger en kort spadseretur væk. Foruden de flotte omgivelser ligger huset tæt på det meste. Limfjordsskolen ligger kun få hundrede meter væk, og via cykelstien kan børnene cykle sikkert i skole uden at skulle krydse en befærdet vej. Også friskole, børnehave og vuggestue ligger inden for en radius af blot 800 meter. Ligesom Struer, såvel som Holstebro gågade, kun er en kort køretur væk. Og så ligger huset kun ca. 10 kilometer fra tilkørslen til Holstebromotorvejen.

Du får en letholdt have med frugttræer samt en dejlig stor sydvendt terrasse med sol fra morgen til aften og med skøn udsigt over landskabet.

Kontakt Vestjysk Ejendomskontor, hvis du ønsker at se nærmere på denne skønne villa.

Læs mere om passivhuse her: https://www.bolius.dk/lavenergihuse-og-passivhuse-18470/