Kløvenhøj 12, Ølby, 7600 Struer

Fint hus med muligheder i Ølby og med cykelafstand til Struer

I den hyggelige landsby Ølby nær Struer finder du dette velindrettede hus, som måske nok trænger til en modernisering. Til gengæld får du villaen til en god pris, og takket være nogle hæderlige rammer, kan du flytte direkte ind og klare opdateringerne løbende. Udover en potentialefuld bolig og en vestvendt have kan du se frem til en naturnær adresse, hvorfra du kan cykle til Struer centrum.

Ølby er smukt omgivet af åbne, grønne marker, og kun én kilometer mod nord breder Kilen sig. Byen ligger knap fire kilometer fra Struer, så du kommer til at bo både roligt, naturskønt og tæt på byens tilbud.

Der er tale om en rødstensvilla med mørke vinduesrammer, matchende tag og en indbygget garage på 21 m2. Boligen fremstår funktionel, og i stueplan finder du dagligstuen, som har kvadratmeter både til et sofaafsnit og en spiseafdeling. Fra stuen er der adgang til et vestvendt soveværelse samt et regulært køkken, og derudover byder stueplan på en entré, et lille bryggers og et badeværelse med vaskefaciliteter.

Den gode planløsning rummer endvidere en veldisponeret førstesal, som er dedikeret til soveafdeling. Foruden et gæstetoilet huser etagen tre soveværelser, hvoraf det ene har adgang til en sydvendt altan.

Den vestvendte have er let at holde og hovedsageligt anlagt med plæne. Du bestemmer derfor helt selv vedligeholdelsesniveauet, og om den eksempelvis skal anlægges med køkkenhave, terrasse eller noget helt tredje. Haven er desuden lukket, så du kan se frem at nyde udelivet i din egen ugenerede oase.

Til ejendommen hører endvidere 20 m2 udhus, så du har et sted til opbevaring af dine haveredskaber mv. Og bag hækken i baghaven er der en stor fælles legeplads, hvor dine børn hurtigt kan finde nye legekammerater.

Vil du høre mere? Så kontakt Vestjysk Ejendomskontor for en fremvisning.