Tranevej 33, 7600 Struer

Villa tæt på vandet med 118 m2 superanvendelig underetage

Leder du efter en familievilla ved Struer? Så er denne villa i Bremdal måske noget for dig. Huset ligger i et fredeligt villakvarter, og med mindre end 150 meter til vandet. Boligen byder blandt andet på tre værelser, en stor stue og en fuld, anvendelig underetage med disponible rum som bla. anvendes til værelser og kontor. Tilmed kan udelivet nydes i en skøn have med solrige terrasser.

Ejendommen består af et boligarealet på 118 m2, samt kælderareal af tilsvarende størrelse. Stueplan er opdelt i et opholdsområde og en soveafdeling. I soveafdelingen er der tre værelser, der alle er indrettet med faste skabe. Fra det ene af værelserne er der direkte udgang til den dejlige terrasse, hvor man kan nyde formiddagssolen samt udsigten over haven. I afdelingen er der desuden et dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar.

Opholdsområdet består af en lys og rummelig vinkelstue samt køkken med god plads til madlavningen. I underetagen er der bryggers, badeværelse med brus samt tre store disponible rum. Det ene af rummene har klinkegulv og anvendes i dag til værelse. De øvrige to rum anvendes i dag til kontor samt værksted. Men rummene har mange andre muligheder, fx. hobbyrum eller gildesal.

Ejendommen giver dig også masser af muligheder for at nyde udelivet. Foran huset er der en sydvendt solterrasse. Haven er nem at holde, og du kan slappe af på en af de to terrasser ved huset eller i bunden af haven, hvor der er en terrasse med aftensol og en overdækket terrasse med muret grill og pejs. Desuden rummer ejendommen et skur til familiens cykler.

Fra adressen er der kort afstand til Bremdal Skole og daginstitution. Indkøb klares i Struer - køreturen til Struers centrum tager mindre end fem minutter.

Her får du kort fortalt en familievilla nær vandet, med en skøn have og solrige terrasser i fredelige Bremdal.