Sommerstedvej 31, Lyngs Torp, 7790 Thyholm

Fritidshus på ugeneret grund i roligt område nær Limfjorden og Skibsted Fjord

KOM MED ET BUD!! .Leder du efter et roligt fristed tæt på vand og prægtig natur ? Så tag et kig på dette fritidshus, der ligger i et fredeligt sommerhusområde blot 500 meter fra Limfjorden og Skibsted Fjord.. Der er tale om et velfungerende fritidshus, som blandt andet byder på tre værelser. Grunden er dejligt stor, og nem at holde. Den er i øvrigt flot indrammet af træer, så du kan sidde helt ugeneret på den sydvendte terrasse.

Til fods kan du på blot få minutter nå ned til Limfjorden. Her er strand med sand og store, smukke kampesten, og her er fine muligheder for at bade. Går du i modsatte retning, når du Skibsted Fjord og det unikke, skrånende landskab, den indrammes af.

Fritidshuset har masser af charme, og det er ganske gedigent og velfungerende. De 65 m2 er udnyttet optimalt, og foruden de tre værelser er fritidsboligen indrettet med badeværelse, entré og en dejlig vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet. Stuen har i øvrigt brændeovn og udgang til solterrassen. Trænger du til skygge, findes der også en overdækket terrasse.

Lyder dette fritidshus som et fritidshus for dig? Så ring til Vestjysk Ejendomskontor, og vi aftaler tid til en fremvisning.