Fredensgade 24, 7600 Struer

Veldisponeret villa med stor have og stisystem til Østre Strand

Er du på udkig efter en veldisponeret bolig i et attraktivt kvarter, er villaen på Fredensgade 24 et sikkert match. Du får desuden to skønne terrasser og en stor have.

Boligen byder blandt andet på fire gode værelser, et køkken-alrum, som er i åben forbindelse med en stor lys stue.

For den pladskrævende familie er villaens indretning særlig god. I den ene ende af huset kan der eksempelvis indrettes børne- og ungdomsafdeling med tre gode værelser og et badeværelse. Her kan husets teenagere få lidt ekstra privatliv, mens der i den anden ende af huset kan laves en god forældreafdeling med et stort soveværelse og eget badeværelse. I soveværelset er der hvide træbjælker, loft til kip og adgang til husets sydvendte terrasse.

Familiens samvær får optimale betingelser i den dejlige stue, hvor der også er brændeovn. Her er der plads til både sofagruppe og et hyggeligt læsehjørne.

Med til ejendommen hører to terrasser, og du får derfor det mest optimale udbytte af solens stråler. Under ejendommen findes en mindre kælder med to små disponible rum til opbevaring.

Haven er meget stor, velholdt og omkranset af høje træer, så du kan nyde din fritid ganske ugeneret. Fra boligen er der stisystemer til stranden, hvor du i fred og ro kan nyde de friske omgivelser. Fra ejendommen er der gåafstand til indkøb og havnen.

Kort fortalt får du en rigtig god og velindrettet villa med en skøn beliggenhed nær Øster Strand. Vi glæder os til at vise dig boligen.