Engdiget 6, Toftum Bjerge, 7600 Struer

Skønt fritidshus med fantastisk udsigt.

Dette dejlige sommerhus ligger højt placeret, hvilket giver en helt fantastisk udsigt over landskabet. Huset ligger i én af de yderste rækker og derfor kun få hundrede meter fra vandet.

En stor syd- og østvendt terrasse samt mindre vestvendt terrasse gør det muligt at nyde både morgen-, middags- og aftenssolen. Der findes ligeledes en dejlig stor sydvendt udestue, med loft til kip og store vinduespartier, hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes, når vejret ikke er til udendørs aktivitet.

Indretning: entré/fordelingsgang, Svane-køkken fra 2010 med hvide elementer, køkkenet ligger i åben forbindelse til stue med brændeovn, udestue med udgang til terrassen, 2 værelser med dobbeltseng, lyst badeværelse med brus.

Til ejendommen hører endvidere mindre redskabsskur.

Fritidshuset ligger i et naturskønt og roligt sommerhusområde, tæt på god og børnevenlig badestrand ved Nissum Bredning.

Toftum Bjerge er et velbesøgt ferieområde med campingplads, 18 hullers golfbane mv, som ligger tæt på Humlum hvor der både er spise- og indkøbsmuligheder. Det fantastiske naturlandskab med de karakteristiske skrænter gør Toftum Bjerge særdeles velegnet til traveture.