Elmevej 3, 1. 22., 7600 Struer

Lejlighed med god beliggenhed

Denne lejlighed ligger roligt og centralt placeret i Struer. Du får en bolig med lys og vestvendt stue, mulighed for at holde husdyr og adgang til dejlige, grønne områder - både i ejerforeningen og i lokalområdet.
Lejligheden ligger i Elmegården - et solidt murstensbyggeri fra 1972, der bliver drevet af en velorganiseret ejerforening med egen hjemmeside, fælles vaskeri, gode parkeringsforhold, cykelkælder og fokus på grundig vedligeholdelse. Til lejligheden hører eget kælderrum.

Lejligheden tilbyder vinkelstue med stort vinduesparti, soveværelse med indbygget skabsvæg, køkken med mulighed for spiseplads samt badeværelse. Mellem køkken og bad har du et praktisk rum, hvor du kan have vaskemaskine og tørretumbler.

Beliggende tæt på Kunst- og Kulturcenter Gimsinghoved med udstillinger og en hyggelig have. Endvidere er der kun fem minutters gang til det store grønne område ved Drøwten samt det skønne område ved anlægget. Desuden er det hurtigt at cykle til fjorden ved Øster Strand og indkøbsmuligheder ligger tæt på.
På Elmevej 3 får du en veludnyttet bolig med en rolig beliggenhed. Du får lys og plads omkring dig, gode fællesfaciliteter samt kort afstand til dagligdagens nødvendigheder og grønne områder.